МОЛЯ ВСИЧКИ СОБСТВЕНИЦИ НА КУЧЕТА ДА РАЗГЛЕДАТ ДОБРЕ ТОЗИ САЙТ. ТУК МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ КРАДЕНА СНИМКА И НА ВАШЕТО КУЧЕ! (в момента този сайт не съществува; най-вероятно сайта, името на "хотела" и "развъдника", телефона за контакти се сменят периодично, но местоположението и свързаните с дйността хора са същите).
ВНИМАВАЙТЕ НА КОГО ПОВЕРЯВАТЕ КУЧЕТО СИ! МОЖЕТЕ ЛИ ДА БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ КУЧЕТО ВИ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА РАЗПЛОД, ДОКАТО ВИЕ СТЕ НА ПОЧИВКА? КОЙ МОЖЕ ДА ВИ ГАРАНТИРА, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ СИ ВЪВ ВЪПРОСНИЯ ХОТЕЛ, КУЧЕТО ВИ НЕ Е ЗАПЛОДИЛО 5-6 ЖЕНСКИ ОТ ВЪПРОСНИЯ "РАЗВЪДНИК" или чужда женска, докарана с предлагания от "развъдника" транспорт? Предлагания личен транспорт е, само и единствено, за да се сведе до минимум влизането на външни хора в "развъдника" и "хотела".
КРАДЕНИ СНИМКИ НА СГРАДИ, КЛЕТКИ И ПОМЕЩЕНИЯ - различна настилка, различни сгради на заден план, никъде не се виждат 2 еднакви постройки или еднаква растителност, никаква еднотипност на клетките.
СНИМКИ НА РОДИЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ, публикувани в сайта паралелно със снимки на раждащи кучета на легло с чаршаф на пеперудки! Асистиращият раждането държи ПЛАЦЕНТА и НОВОРОДЕНО с гола ръка! На другите снимки може да се види как подобно на бултериер куче РАЖДА ЛЕГНАЛО ПО ГРЪБ НА ЦИМЕНТОВИ ПЛОЧКИ, ХВАНАТО ЗА ЗАДНИЯ КРАК, ЗА ДА БЪДЕ "ПО-АТРАКТИВНА" СНИМКАТА! НОВОРОДЕНИТЕ СА ДИРЕКТНО НА ЦИМЕНТА, ОТНОВО ПИПАНИ С ГОЛА РЪКА. МАЙКАТА Е ВЪРЗАНА СЪС СИНДЖИР ЗА МРЕЖАТА, А НА ВРАТ Й СЕ ВИЖДА РАНА ОТ ВПИТИЯ СИНДЖИР!

Може да предположим, че и всички текстове са крадени, тъй като има ОГРОМНО РАЗМИНАВАНЕ между описаното и това, което ще видим по-долу! От противоречивата информация като снимков материал и текстове към снимките може да се заключи, че: се рекламира кучешки хотел с крадени снимки, предлагат се над 30 различни породи мъжки кучета за разплод, 250 кучета-майки от различни породи се гледат в мизерни условия и са жертва на недопустимо отношение, един отговорник по развъдна дейност (може да се види в Контакти) отговаря за подбирането на бъдещи родители от над 30 различни породи и се заплождат кучета с фалшиви родословия и дисквалифициращи за породата недостатъци. Всичко това е представено със старателно надписани ОТКРАДНАТИ снимки от интернет и противоречиви текстове за ползите от вземане на кученце от развъдник и предлагани от въпросния "развъдник" кученца на "народни цени" - без родословие, без татуировка, без микрочип...следват гаранции за здравословното състояние на кученцата и даване на ново кученце, ако предното е развило наследствено заболяване в срок от една година от купуването му.

Та...ПЪРВИТЕ въпроси, които се въртят в главата ми са:

-Къде реално се озовава кучето ни, когато го отведат с личния си транспорт в рекламирания "хотел"?

-Какво определение за "развъдник" се има предвид, когато говорим за над 30 породи (рядко се регистрира развъдник за повече от 1-2 породи), някакъв отговорник по развъдна дейност, който явно понятие си няма от породите, предполагам и въпросният развъдник няма  регистрирано име в Международната федерация по кинология (FCI) или която и да е друга киноложка организация (всъщност какво точно е името на този развъдник?);

Във всяка държава съществуват клубове по породи, всяки клуб си има отговорник по развъдна дейност, който в детайли е запознат с породата.

-Какви гаранции за здравословното състояние дава развъдникът? Предлагат кучета без родословие (съответно без име на развъдник и вписан производител), без микрочип или татуировка...как ще докажем, че кучето е кукено от тях?

-Имат ли си идея какво означава "наследствено заболяване"? В Обяви се предлагат кученца (навярно от същата бултериерка, изтипосана на снимките по-долу), като предлагат даване на ново кученце, ако закупеното от Вас е с "някакво наследствено заболяване" (наследствените заболявания могат да се диагностицират/развият и на по-късен етап от живота на кучето, особено ако то не е под постоянен медицински контрол и пълни изследвания, например наследствената обремененост със заболяване на сърцето при Доберман може да се развие на 3-4-5 и дори и повече години и да завърши със смърт на кучето, тазобедрената дисплазия е наследствено заболяване, което се диагностицира само с рентгенография при пълна упойка на кучето и в някои случаи може да се стигне до умъртвяване на кучето, за да не страда и т.н.). Подвеждащо е, че например дисквалифициращи пороци примерно като крипторхизъм, липсващи зъби, некоректна захапка, проблеми с пигментацията и т.н. се водят "състояния", а не "заболявания"

крадена снимка от тук:

  

 

крадена снимка от тук:

  

 

 

крадена снимка от тук (огледален образ):

 

КРАДЕНО РОДОСЛОВИЕ НА БАЩАТА на предлагани от "развъдника" доберманчета (от сайта на американски развъдник) - той е продаден в Америка и е черен (може да се види на родословието), а не кафяв
Майката на кученцата има голямо бяло петно на гърдите (ясно се вижда от снимката по-долу) - такова куче е недопустимо да бъде заплождано!